U bent hier

Huntington congres 2019 Zorgmijden: Er is toch niets aan de hand?

Met als thema Zorgmijden: Er is toch niets aan de hand? organiseert Stichting Land van Horne samen met de Vereniging van Huntington een landelijk congres over de ziekte van Huntington. Het programma bestaat uit plenaire presentaties én workshops met een breed scala aan onderwerpen onder leiding van experts en ervaringsdeskundigen uit diverse vakgebieden.

De onderwerpen in de plenaire presentaties zijn zeer uiteenlopend. Wat gebeurt er in de hersenen van zorgmijders? Hoe is het om als mantelzorgers om te gaan met zorgmijders? Welke juridische aspecten spelen een rol bij zorgmijders? En hoe kunnen we dit voorkomen?

Tussendoor en na afloop van het programma kunt u in prettige ambiance met collega’s uit het vakgebied spreken. U kunt rekenen op een leerzame en inspirerende dag.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers van het centrale informatienummer van Stichting Land van Horne. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur via T 0900 333 55 55, of stuur een e-mail naar huntington@landvanhorne.nl.

Locatie: Brasserie-Hotel Antje van de Statie, Weert.

Informatie: voor meer informatie kunt u terecht op de website van Vereniging van Huntington.

2
apr