U bent hier

PPEP4ALL bij Topaz Overduin

Bij voldoende aanmeldingen start er op 16 januari  ‘PPEP4All’ , een trainingsprogramma voor mensen met de ziekte van Huntington en hun partner/mantelzorgers. Het doel van dit trainingsprogramma is de psychologische en sociale problemen, waar vrijwel iedere (chronisch) zieke en zijn omgeving nou eenmaal mee te maken krijgen, goed te sturen en daardoor de kwaliteit van leven positief te beïnvloeden. De focus ligt op mogelijkheden in plaats van op beperkingen, op acceptatie en op het bevorderen van de autonomie en zelfredzaamheid.  Het programma bedoeld is voor mensen met de ziekte van Huntington én hun partner/mantelzorger, maar u kunt zich ook alleen opgeven.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten die in principe allemaal bezocht moeten worden. Er zijn twee aparte groepen: één voor de patiënten en één voor de partners/mantelzorgers. De bijeenkomsten van deze groepen vinden wel gelijktijdig plaats.

Praktische informatie

De trainingen worden gehouden op:16 januari, 30 januari, 13 februari, 27 februari, 13 maart, 27 maart, 10 april en 24 april 2019 van 19.00 tot 21.00 uur.

De trainingen vinden plaats in Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5 te Katwijk. De kosten die aan het trainingsprogramma zijn verbonden bedragen € 40,00. Dit is inclusief boeken en koffie/thee.

De trainers van het programma zijn:

Welmoed Liefrinck, GZ-psycholoog

Joan Kleiterp, maatschappelijk werker (tel. 06-53521883)

Lia de Jager, maatschappelijk werker (tel. 06-22512617)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze training per mail: serviceloket@ketenzorghuntington.nl of telefonisch bij Joan Kleiterp of Lia de Jager. Na aanmelding volgt een intakegesprek.

16
jan