U bent hier

Tweede Huntington Netwerkbijeenkomst

Op donderdag 11 november vindt de tweede Huntington Netwerkbijeenkomst plaats. Het tijdstip, programma en eventuele locatie volgen na de zomer. 

Op donderdag 6 mei vond de eerste Huntington Netwerkbijeenkomst voor zorgprofessionals plaats. Atlant organiseerde deze middag samen met Noorderbreedte. 
Professionals wisselden kennis uit en ondersteunen elkaar in de aanpak van complexe problemen in de zorg voor en behandeling van mensen met de ziekte van Huntington en hun familie.

Over de Huntington Netwerkbijeenkomst

Vanuit het Doelgroep- en Regionaal Expertise Centrum (DEC en REC) wordt twee keer per jaar een Huntington Netwerkbijeenkomst georganiseerd door Atlant en Noorderbreedte, voor professionals uit de regio Noordoost Nederland die mensen met de ziekte van Huntington begeleiden. Doel is dat er met professionals die mensen met de ziekte van Huntington begeleiden, kennis wordt gedeeld en ondersteuning wordt geboden in de aanpak van complexe problemen binnen hun vakgebied. Met als uiteindelijk doel dat de cliënt de juiste zorg van professionals krijgt in de eigen woonomgeving.

11
nov