U bent hier

Agenda

30
sep
Tijdens het HD café op donderdag 30 september staat de vraag centraal: "En hoe voel jij je nu?" Hoe heeft iedereen het afgelopen jaar het beleefd met Corona, lockdowns en mantelzorg? De sprekers en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.
13
okt
Woensdag 13 oktober van 19.30 tot 21.30 uur (19.00 uur inloop) HD Café van Topaz Overduin staat in het teken van DNA: het proces van testen bij Huntington en wat de uitkomsten zeggen.
14
okt
Op donderdag 14 oktober 2021 organiseert het HKNN het webinar 'Advance care planning bij patiënten met de ziekte van Huntington'. Tijdens dit webinar en het webinar op donderdag 9 december wordt ingegaan op de resultaten van het Advanced HD onderzoek.
4
nov
Op 4 november is het HD café van Mijzo. Het tijdstip en het programma volgen nog.
5
nov
Het Huntington Expertisecentrum MUMC+ organiseert van op vrijdag 5 november 2021 het tweede online Dutch Huntington’s Disease Symposium. Het Engelstalige symposium focust op biomarkers in de ziekte van Huntington. Dit zijn biologische markers die aan kunnen geven dat iemand ziek is, maar ook die kunnen voorspellen hoe ernstig een ziektebeloop zal zijn of die laten zien of een behandeling werkt of niet.
11
nov
Op donderdag 11 november vindt de tweede Huntington Netwerkbijeenkomst plaats. Het tijdstip, programma en eventuele locatie volgen na de zomer. Een bijeenkomst voor Noordoost Nederland, regio van aspirant DEC Atlant en aspirant Rec NB Patyna.
25
nov
Het thema van HD café op donderdag 25 november is "Maatschappelijk werk wat doen zij?" Verschillende partnergroepen en Pepp4All worden tijdens de avond belicht. De sprekers en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.
2
dec
Op donderdag 2 december vindt de tweede landelijke HKNN Netwerkbijeenkomst plaats. Het tijdstip, programma en eventuele locatie volgen later.
9
dec
Op donderdag 9 december 2021 organiseert het HKNN het webinar 'Functioneren van patiënten met de ziekte van Huntington in het verpleeghuis'. Tijdens dit webinar en het webinar op donderdag 14 oktober wordt ingegaan op de resultaten van het Advanced HD onderzoek.
27
jan
Het thema van het HD café op donderdag 27 januari is "Ergotherapie en fysiotherapie" De sprekers en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.