U bent hier

Agenda

2
sep
Op 2 september is het eerste fysieke HD café van Mijzo. Het tijdstip en het programma volgen nog.
9
sep
Het EHDN (European Huntington Disease Network) organiseert van 9 tot 11 september een online congres. Niet zomaar een congres: dit is één van de grootste congressen die uitsluitend gewijd is aan de ziekte van Huntington. Het wetenschappelijke congres bespreekt recente vorderingen in zowel fundamentele als klinische onderzoeken gericht op de ziekte van Huntington. Let wel: dit is een Engelstalig congres. Het congres wordt geleid door Patrick Weydt.
30
sep
Tijdens het HD café op donderdag 30 september staat de vraag centraal: "En hoe voel jij je nu?" Hoe heeft iedereen het afgelopen jaar het beleefd met Corona, lockdowns en mantelzorg? De sprekers en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.
4
nov
Op 4 november is het HD café van Mijzo. Het tijdstip en het programma volgen nog.
5
nov
Het Huntington Expertisecentrum MUMC+ organiseert van op vrijdag 5 november 2021 het tweede online Dutch Huntington’s Disease Symposium. Het Engelstalige symposium focust op biomarkers in de ziekte van Huntington. Dit zijn biologische markers die aan kunnen geven dat iemand ziek is, maar ook die kunnen voorspellen hoe ernstig een ziektebeloop zal zijn of die laten zien of een behandeling werkt of niet.
11
nov
Op donderdag 11 november vindt de tweede Huntington Netwerkbijeenkomst plaats. Het tijdstip, programma en eventuele locatie volgen na de zomer.
25
nov
Het thema van HD café op donderdag 25 november is "Maatschappelijk werk wat doen zij?" Verschillende partnergroepen en Pepp4All worden tijdens de avond belicht. De sprekers en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.
2
dec
Op donderdag 2 december vindt de tweede landelijke HKNN Netwerkbijeenkomst plaats. Het tijdstip, programma en eventuele locatie volgen later.
27
jan
Het thema van het HD café op donderdag 27 januari is "Ergotherapie en fysiotherapie" De sprekers en het tijdstip worden nog bekend gemaakt.