U bent hier

Voorwaarden Huntington-zorgzoeker

Als professional die zich bezighoudt met de ziekte van Huntington, kunt u zich aanmelden voor HuntingtonNet.nl. Daardoor kunt u bij het afgesloten gedeelte van de site, waar u eigen artikelen kunt plaatsen en met andere professionals in gesprek kunt. Ook heeft u de mogelijkheid om zich aan te melden voor de Zorgzoeker, waardoor u door andere professionals gevonden kunt worden. Voor elk van deze mogelijkheden geldt een aantal voorwaarden. Die staan hieronder. Als u hier vragen over heeft, stuur dan gerust een mail naar info@huntingtonnet.nl.

Het is mogelijk dat deze voorwaarden op een later moment door voortschrijdend inzicht nog wijzigen. In dat geval stellen we u ruim van tevoren op de hoogte.

Voorwaarden account op HuntingtonNet.nl

  • U heeft (semi-)professionele ervaring met Huntington-patiënten (dit kan ook mantelzorg zijn). Bent u zelf Huntington-patiënt en niet professioneel betrokken bij de ziekte? Kijk dan op de website van de Vereniging van Huntington voor meer informatie.

Voorwaarden account op Zorgzoeker

  • U heeft aantoonbaar minimaal 2 jaar professionele (medische) ervaring met het werken met Huntington-patiënten.
  • U bent bereid persoonlijke (werkgerelateerde) gegevens te delen op de openbare Zorgzoeker, waardoor u gevonden en gecontacteerd kunt worden door andere professionals (denk aan naam, foto en behandeladres; doorloop de aanmeldprocedure op de site om alle vereisten te zien).